START | OM FÖRETAGET | LARMSYSTEM | REFERENSER | KONTAKT

Inbrottslarm samt passagesystem

Svensk Larmteknik installerar inbrottslarm i allt från  små företag till stora säkerhetsanläggningar där större krav ställs på säkerheten från tex försäkringsbolagen.

På de mindre anläggningarna arbetar Svensk Larmteknik mest med enkla system som innehåller en centralapparat samt manöverpanel och detektorer i form av rörelsedetektorer, magnetkontakter samt rökdetektorer.

På de stora företagen där det arbetar mycket folk installerar Svensk Larmteknik även passagesystem för att kunden  ska kunna hålla ordning och få registrering på in och ut passager av personal samt slippa jobbig nyckelhantering som annars krävs.

Vill man ha det ännu smidigare så finns det integrerade system där kunden kan få alla sina olika larm i ett och samma system vilket underlättar ytterligare.

Svensk Larmteknik arbetar med ett godkänt integrerat system där kunden kan få alla sina önskemål uppfyllda i ett och samma system. Systemet är pc baserat och bygger på att man samlar brand, inbrott, passage,kameraövervakning samt driftlarm till en och samma central.

Detta system gör att kunden i stället för ibland flera leverantörer kan arbeta med en och samma leverantör och på så sätt skapa en bra relation med denna.


Läs mer om våra larmsystem här...

Norrbackagatan 60, 113 41 Stockholm, Tfn: 08-726 82 40, Fax: 08-640-13-80, E-post: info@svensklarmteknik.se